16.01.2017

Ford випустить eлектромобілі для поліцейських

Американський автовиробник Ford планує збільшити виробництво електромобілів і гібридів.

Протягом наступних років на світовий ринок вийдуть 7 із 13 нових гібридних моделей, серед яких — F-150 Hybrid, Mustang Hybrid та гібридний автомобіль із заряджанням від електромережі Transit Custom.

До 2020 року Ford розширить лінійку, створивши дві нові моделі поліцейських авто з електричним двигуном і позашляховик з електричним приводом і запасом ходу 480 км, повідомляє газетаюа компанія.

Електричні моделі виготовлятимуть на розширеному заводі Ford у місті Флет-Рок, що у штаті Мічиган. Автовиробник інвестує у підприємство $700 млн. Це дозволить не лише вдосконалити та розширити завод, а й створити 700 додаткових робочих місць.

На заводі планують випускати також і Ford Mustang та Lincoln Continental.

Цьогоріч Ford планує випробувати нову технологію зарядки електромобіля. Вона бездротова і дозволить зробити заряджання електромобіля не складнішим за паркування на стоянці, наголошує автовиробник.

У квітні 2017 року американський автовиробник відкриє інноваційний дослідницький центр, де в екстремальних погодних умовах випробовуватиме свої автівки. Там моделюватимуть екстремальні погодні умови.

Автопогляд